Search
Close this search box.

Vacature Calculator / Werkvoorbereider

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ommen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Calculator / Werkvoorbereider in Ommen? Get Work BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Werkvoorbereider Calculator is beschikbaar per 09-03-2023 tot en met 07-05-2023. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Werkvoorbereider Calculator
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2200 – 2700
Uren p/w 31 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Calculator / Werkvoorbereider? Je kunt contact opnemen met Get Work op het telefoonnummer 31884389610 of per e-mail via heerde@getwork.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Heerde
  2. Calculator / Werkvoorbereider Get Work BV 09-03-2023

Andere vacatures