Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Oenerweg 42 in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het wijzigen van de bestemming

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ommen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ommen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Heerde op het adres Oenerweg in Heerde, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning Oenerweg 42 in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het wijzigen van de bestemming

Er is door Heerde hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 27 januari 2023 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het wijzigen van de bestemming op het perceel Oenerweg 42 in Heerde. Heeft u vragen over deze aanvraag of wilt u de betreffende stukken inzien dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ommen