Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Kinderfysiotherapeut

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ommen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Kinderfysiotherapeut in Ommen? Fysiotherapie Centrum Heerde is dan naar jou op zoek. De vacature van Kinderfysiotherapeut is beschikbaar per 16-03-2023 tot en met 15-04-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Kinderfysiotherapeut
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 20 – 24
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Kinderfysiotherapeut? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Heerde
  2. Kinderfysiotherapeut Fysiotherapie Centrum Heerde 16-03-2023

Andere vacatures