Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker Financiële Administratie

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ommen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Financiële Administratie in Ommen? PM | Ondernemend. is dan naar jou op zoek. De vacature van Assistent Accountant is beschikbaar per 30-01-2023 tot en met 30-03-2023. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assistent Accountant
Branche Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 3500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Financiële Administratie? Je kunt contact opnemen met Peter Bregman op het telefoonnummer 31578699210 of per e-mail via peter@pmheerde.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Heerde
  2. Medewerker Financiële Administratie PM | Ondernemend. 30-01-2023

Andere vacatures