Search
Close this search box.

Vacature [zb_mp_title]

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ommen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als [zb_mp_title] in Ommen? [zb_mp_companyName] is dan naar jou op zoek. De vacature van [zb_mp_functionTitle] is beschikbaar per [zb_mp_startDate] tot en met [zb_mp_endDate]. De functie is geschikt voor personen die [zb_mp_careerLevel] zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van [zb_mp_educationLevel]. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel [zb_mp_functionTitle]
Branche [zb_mp_industries]
Functieniveau [zb_mp_careerLevel]
Minimaal opleidingsniveau [zb_mp_educationLevel]
Contractsoort [zb_mp_contractType]
Salarisindicatie (indien bekend) [zb_mp_salaryMin] – [zb_mp_salaryMax]
Uren p/w [zb_mp_minWorkingHours] – [zb_mp_maxWorkingHours]
Aantal sollicitanten [zb_mp_numberOfApplies]
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van [zb_mp_title]? Je kunt contact opnemen met [zb_mp_contactFirstName] [zb_mp_contactLastName] op het telefoonnummer [zb_mp_contactPhoneNumber] of per e-mail via [zb_mp_contactEmailAddress]. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

Andere vacatures