Search
Close this search box.

Aanvraag bouwvergunning

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. Verleende omgevingsvergunning Sportlaan ongenummerd in Heerde, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie B, nummer 3830: het plaatsen van een geluidswerende erfafscheiding

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ommen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ommen.

Er is een bouwvergunning verleend in Heerde op het adres in , met daarbij de volgende melding:

Verleende omgevingsvergunning Sportlaan ongenummerd in Heerde, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie B, nummer 3830: het plaatsen van een geluidswerende erfafscheiding

Er is door Heerde hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 26 januari 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het plaatsen van een geluidswerende erfafscheiding op het perceel Sportlaan ongenummerd in Heerde. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie B. Nummer 3830 (verzenddatum: 27 januari 2023).   Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ommen