Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Chauffeur CE €3200 stukgoed

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ommen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Chauffeur CE €3200 stukgoed in Ommen? Wolfram Chain N.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur is beschikbaar per 20-02-2023 tot en met 20-04-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Chauffeur CE €3200 stukgoed? Je kunt contact opnemen met Stefan Hebels op het telefoonnummer 038 202 3030 of per e-mail via zwolle@wolframchain.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Heerde
  2. Chauffeur CE €3200 stukgoed Wolfram Chain N.V. 20-02-2023

Andere vacatures