Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Logistiek Medewerker heftruckchauffeur 5 ploegen

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ommen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Logistiek Medewerker heftruckchauffeur 5 ploegen in Ommen? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Heftruckchauffeur is beschikbaar per 20-03-2023 tot en met 19-05-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Heftruckchauffeur
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Logistiek Medewerker heftruckchauffeur 5 ploegen? Je kunt contact opnemen met Diana, Milika en Myrthe op het telefoonnummer 0578-676260 of per e-mail via diana.van.rijn@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Heerde
  2. Logistiek Medewerker heftruckchauffeur 5 ploegen Randstad 20-03-2023

Andere vacatures