Search
Close this search box.

Vacature Assistent operator 5 ploegen

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ommen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent operator 5 ploegen in Ommen? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Cnc Operator is beschikbaar per 23-03-2023 tot en met 22-05-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Cnc Operator
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent operator 5 ploegen? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 0341-260677 of per e-mail via accountveluwe@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Heerde
  2. Assistent operator 5 ploegen Randstad 23-03-2023

Andere vacatures