Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Productiemedewerker bijbaan

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ommen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker bijbaan in Ommen? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Inpakker is beschikbaar per 20-03-2023 tot en met 19-05-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Inpakker
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker bijbaan? Je kunt contact opnemen met Diana, Milika en Myrthe op het telefoonnummer 0578-676260 of per e-mail via accountveluwe@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Heerde
  2. Productiemedewerker bijbaan Randstad 20-03-2023

Andere vacatures