Search
Close this search box.

Vacature Eerste Bedrijfswagenmonteur

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ommen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Eerste Bedrijfswagenmonteur in Ommen? Garagebedrijf Pals is dan naar jou op zoek. De vacature van Bedrijfswagenmonteur is beschikbaar per 09-03-2023 tot en met 08-04-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bedrijfswagenmonteur
Branche Automotive
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Eerste Bedrijfswagenmonteur? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Heerde
  2. Eerste Bedrijfswagenmonteur Garagebedrijf Pals 09-03-2023

Andere vacatures