Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. GEMEENTEBLADVerleende omgevingsvergunning Eikenlaan 1 in Heerde: het brandveilig gebruiken van het pand voor verblijfsrecreatie

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ommen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ommen.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Heerde op het adres Eikenlaan in Heerde, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVerleende omgevingsvergunning Eikenlaan 1 in Heerde: het brandveilig gebruiken van het pand voor verblijfsrecreatie

Er is door Heerde hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 30 januari 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het brandveilig gebruik van het pand voor verblijfsrecreatie op het perceel Eikenlaan 1 in Heerde. Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u in beroep gaan. De Rechtbank Gelderland in Arnhem moet uw beroepschrift hebben binnen zes weken na publicatiedatum. In het beroepschrift staan: de datum, uw naam en adres, een omschrijving van het besluit, de reden waarom u in beroep gaat en uw handtekening. Als het kan, stuurt u ook een kopie mee van deze brief. Voor meer informatie: www.heerde.nl/beroep.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ommen