Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag kapvergunningnatuurbeschermingsvergunning

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. Weigering omgevingsvergunning Dorpsstraat 31 in Heerde: het kappen van een conifeer en drie eiken

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ommen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ommen.

Er is een kapvergunningnatuurbeschermingsvergunning verleend in Heerde op het adres Dorpsstraat in Heerde, met daarbij de volgende melding:

Weigering omgevingsvergunning Dorpsstraat 31 in Heerde: het kappen van een conifeer en drie eiken

Er is door Heerde hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 23 januari 2022 een omgevingsvergunning heeft geweigerd voor het kappen van een conifeer en drie eiken op het perceel Dorpsstraat 31 in Heerde (verzenddatum: 26 januari 2023).   Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ommen