Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag omgevingsvergunning

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Molenweg 1a in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het vestigen van een dierenkliniek

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ommen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ommen.

Er is een omgevingsvergunning verleend in Heerde op het adres Molenweg in Heerde, met daarbij de volgende melding:

Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Molenweg 1a in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het vestigen van een dierenkliniek

Er is door Heerde hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 2 februari 2023 de termijn om te beslissen op een aanvraag omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het vestigen van een dierenkliniek op het perceel Molenweg 1a in Heerde met 6 weken heeft verlengd (verzenddatum: 3 februari 2023).

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ommen