Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag bouwvergunning

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. Verleende omgevingsvergunning Dorpsstraat 42a in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het bouwen van een afdak

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ommen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ommen.

Er is een bouwvergunning verleend in Heerde op het adres Dorpsstraat in Heerde, met daarbij de volgende melding:

Verleende omgevingsvergunning Dorpsstraat 42a in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het bouwen van een afdak

Er is door Heerde hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 24 januari 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het bouwen van een afdak op het perceel Dorpsstraat 42a in Heerde (verzenddatum: 26 januari 2023).   Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ommen