Search
Close this search box.

Aanvraag bouwvergunningomgevingsvergunning

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. Aanvraag omgevingsvergunning Kromme Allee 5 in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het tijdelijk plaatsen van een verhuurbox

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ommen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ommen.

Er is een bouwvergunningomgevingsvergunning verleend in Heerde op het adres Kromme Allee in Heerde, met daarbij de volgende melding:

Aanvraag omgevingsvergunning Kromme Allee 5 in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het tijdelijk plaatsen van een verhuurbox

Er is door Heerde hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 30 januari 2023 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het tijdelijk plaatsen van een verhuurbox op het perceel Kromme Allee 5 in Heerde.   Heeft u vragen over deze aanvraag of wilt u de betreffende stukken inzien dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ommen