Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag bouwvergunning

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Eeuwlandseweg ongenummerd (kavel B) in Heerde, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie A, nummer 3312: het bouwen van een woonhuis met bedrijfsruimte

Redactie OmmenOnline.nl

De redactie van OmmenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ommen willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ommen.

Er is een bouwvergunning verleend in Heerde op het adres in , met daarbij de volgende melding:

Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Eeuwlandseweg ongenummerd (kavel B) in Heerde, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie A, nummer 3312: het bouwen van een woonhuis met bedrijfsruimte

Er is door Heerde hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 30 januari 2023 de termijn om te beslissen op een aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een woonhuis met bedrijfsruimte op het perceel Eeuwlandseweg ongenummerd (kavel B) in Heerde. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie A. Nummer 3312 met 2 maanden heeft verlengd (verzenddatum: 30 januari 2023).

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ommen